CISTELLA

Enviament
Passar per caixa per calcular el cost d'enviament i acabar la compra

Total de la cistella

Subtotal 0,00
Total 0,00

Vols un menú vegetarià a domicili? Amb productes sostenibles, Km0 i deliciosos, la carta vegetariana de Welthy t'apropa a dinar Saludable com mai t'havies imaginat abans.

Gaudeix de plats deliciosos sabent que estàs donant al teu cos just el que necessita. Vols més motius? A continuació els expliquem i us mostrem els diferents menús vegetarians disponibles.

MENÚVEGETARIÀ DE 1500 kcal

  • Aquest menú vegetarià a domicili està pensat per a homes que volen perdre pes o dones que vulguin tonificar
  • Una dieta completa, saludable, vegetariana i deliciosa amb el millor producte.
  • Inclou l'avaluació nutricional i el seguiment per mesurar la seva evolució.

MENÚVEGETARIÀ DE 2000 kcal

  • Menú vegetarià a domicili pensat per a dones que vulguin guanyar múscul o per a homes que vulguin definir.
  • Aconsegueix els teus objectius d'una manera saludable sense renunciar a un menú vegetarià i molt saborós.
  • Evitar els dèficits nutricionals amb el seguiment del nostre nutricionista.

Adaptat segons els objectius

Els menús vegetarians de lliurament a domicili de Welthy parteixen de la mateixa premissa que la resta dels nostres menús de fitness. Són menús comptats per calories i dissenyats per ajudar a aconseguir, de manera controlada i saludable, canvis en la composició corporal. Si vols perdre pes, to o múscul, el menjar és una part fonamental del mateix procés. Més enllà d'objectius específics, si simplement vols començar a menjar una dieta saludable que millori la teva salut física i mental, els menús casolans vegetarians de Welthy també són per a tu.

Dissenyat per a vegetarians

Un problema que sovint es troben els vegetarians és que no fan menús ni plans nutricionals dissenyats per a ells. En els casos en què troben plats que poden menjar, passa que es tracta simplement d'adaptacions de plats no vegetarians als quals es canvien o eliminen determinats ingredients. El nostre menú vegetarià a domicili està 100% pensat per a vegetarians. Tots els plats han estat dissenyats i pensats per oferir-te tots els nutrients que necessites i per fer-te gaudir de cada un dels àpats.

Amb monitorització nutricional

Com ja hem explicat, molts dels menús vegetarians són meres adaptacions d'altres menús als quals s'eliminen aliments d'origen animal. En no tenir en compte els requisits nutricionals pot donar lloc a dèficits que condueixen a problemes de salut. Amb el nostre menú vegetarià a domcili podràs estar segur que això no et passarà, ja que a més de dissenyar els menús pensant en el teu cos, tindràs un seguiment amb el nostre nutricionista en el qual avaluarem els teus canvis i t'assessorarem en cas que sigui necessària la suplementació.

Tenir cura del medi ambient

L'objectiu principal de Welthy és ajudar al màxim nombre de persones a tenir cura de la seva salut a través de l'alimentació, però al mateix temps, també volem tenir cura del planeta. Tots els productes que utilitzem són naturals i sostenibles, produïts orgànicament sempre que sigui possible i quilòmetre 0. A cada temporada canviem els menús per adaptar-nos al producte de temporada. Finalment, utilitzem envasos reciclables i semis compostables, ja que la comoditat del lliurament no ha d'estar renyia amb respecte al medi ambient.

Més temps per a tu

Els nostres menús vegetarians a casa t'ajudaran a recuperar tot el temps que solies dedicar a planificar, comprar i cuinar els teus plats. Tot aquest temps, ara pots invertir-ho en el que més vols, cosa que afectarà el teu benestar i la teva felicitat. Per això diem que una vida de Welthy és una vida feliç!