CISTELLA

Enviament
Passar per caixa per calcular el cost d'enviament i acabar la compra

Total de la cistella

Subtotal 0,00
Total 0,00
Preguntes freqüents sobre menús saludables per homes i dones

Preguntes freqüents

 • Quin és el menú recomanat per a mi?

  Ho sabràs en funció del teu objectiu. Què aconseguiràs?

  Perdre pes? 1.200 kcal si ets una dona o 1.500 kcal si ets un home

  Mantenirte? 1.500 kcal si ets dona i 2.000 kcal si ets un home

  Guanyar volum? 2.000 kcal si ets dona i 2.500 kcal si ets un home

 • No m'agrada un aliment / sóc intolerant. Com ho soluciono?

  Si no t'agrada un menjar en concret, has de comunicar-nos-ho a l'apartat "Comentaris a la teva comanda" en fer el check-out. Et proposarem altres opcions perquè el teu menú segueixi mantenint tots els macronutrients necessaris per aconseguir el teu objectiu. Es pot sol·licitar la modificació màxima de 2 aliments. En el cas d'intoleràncies, et recomanem que ens consultis amb el teu cas concret abans de realitzar la comanda. L'estudiarem per poder oferir-te el teu pla amb total seguretat.

 • ¿Cal fer el pla seguit?

  No, independentment dels dies que tries en el teu pla, si ens avises amb 5 dies d'antelació, podem fer modificacions en el repartiment per acomodar-nos al teu calendari i preferències. Per exemple, si durant dos dies estàs fora, podem ajornar aquest repartiment per a entregàrtel més endavant.

 • S'ha de demanar el dia complet?

  No, tens dues opcions. A Welthy t'oferim la combinació de 5 plats que et donen tots els macronutrients i l'energia que necessites per als teus objectius. D'altra banda, oferim el pla dinar i la sopar . L'objectiu d'aquest pla és oferir control sobre aquests àpats, que és quan sol consumir més calories, per mantenir-se al pes ideal. En aquests dos àpats, proporcionem el 70% de la proteïna diària recomanada -variarà segons els objectius- i s'adreça, principalment, al manteniment.

 • TENIU OPCIONS PER A CELÍACS?

  Si ens ho demanes, podem oferir-te el teu pla nutricional sense gluten, únicament en el menú dinar y sopar. Més enllà de la versió sense gluten, usem farines ecològiques, fem nosaltres el pa i la pasta, i no usem cap mena d'ultraprocessat. Tenim clients que creien que eren intolerants al gluten, i que gràcies a Welthy s'han adonat que era la baixa qualitat dels ultraprocessats el que els sentia malament.

 • ¿Tens opcions per a intolerants a la lactosa?

  En els menús dinar y sopar podem adaptar els plats per a intolerants a la lactosa.

 • ELS PLATS ES REPETEIXEN?

  La gran feina del nostre equip fa els nostres menús siguin d'allò més variat, i que es vagin modificant a mesura que canviem de temporada. A la nostra carta comptem amb més de 140 plats diferents.

 • PUC PERDRE PES MENJANT ELS VOSTRES PLANS I SENSE FER ESPORT?

  Tot i que cada cos és diferent, la nostra experiència ens ha ensenyat que el menjar és el pilar principal per guanyar o perdre pes, fins i tot més que practicar esport. Molts dels nostres clients han perdut pes adaptant la seva dieta al seu estil de vida.

 • PUC PRENDRE CAFÈ O TE?

  Amb Welthy podem seguir prenent el cafè o te amb el qual solem acompanyar l'esmorzar o el dinar. No obstant això, us recomanem que no abuseu de la cafeïna, ja que l'element favorit del nostre cos és l'aigua.

 • ES FA UN SEGUIMENT AMB LA NUTRICIONISTA?

  Efectivament, els nostres plans ofereixen el servei gratuït de seguiment de l'evolució amb la nostra nutricionista. Realitzem controls periòdics que consisteixen en controls de pes i antropometries. A més, l'experiència esportiva de la nostra nutricionista (Màster en Nutrició Esportiva) serà molt valuosa per a tots aquells que vulguin alternar els nostres plans d'alimentació amb plans d'entrenament específics.

 • Com funciona el sistema de lliurament?

  La nostra filosofia és servir-te producte fresc sense conservants ni additius. Per aquesta raó, fem 4 lliuraments setmanals (dilluns, dimecres, divendres i diumenge). Podràs triar la franja horària que millor s'adapti a tu, perquè t'entreguem al teu domicili el teu menú dels pròxims dos dies. Rebràs la teva comanda el dia anterior (Dilluns a la tarda rebràs la dinar de dimarts i dimecres).

  Si ho prefereixes, també pots optar per recollir la teva comanda a la nostra botiga de Passeig de Sant Gervasi 28, Barcelona, els dies de repartiment entre les 16h i les 22h.

 • ON LLIUREM?

  Entreguem a les següents localitats de la província de Barcelona.

  - Barcelona
  - l' Hospitalet de Llobregat
  - Cornellà de Llobregat
  - Castelldefels
  - Gavà
  - El Prat de Llobregat
  - Viladecans
  - Esplugues de Llobregat
  - Sant Just Desvern
  - Sant Joan Despí
  - Sant Feliu de Llobregat
  - Sant Boi de Llobregat
  - Santa Coloma de Cervelló
  - Badalona
  - Sant Adrià del Besos
  - Santa Coloma de Gramanet
  - Cerdanyola del Vallès
  - Rubí
  - Sabadell
  - Sant Quirze del Vallès
  - Molins de Rei

  Si la teva població no es troba en aquesta llista, posa't en contacte amb nosaltres i buscarem una possible solució.

 • ¿Es pot pagar amb Ticket Restaurant?

  Sí, a Welthy acceptem el pagament amb Ticket Restaurant. Només has de tenir en compte que no es poden fer pagaments únics superiors a 130€. En aquest cas, posa't en contacte amb nosaltres per poder solucionar-ho.