CISTELLA

Enviament
Passar per caixa per calcular el cost d'enviament i acabar la compra

Total de la cistella

Subtotal 0,00
Total 0,00

Termes i condicions d'ús

1. INTRODUCCIÓ

El present document, així com els esmentats en ell, estableix les condicions per les quals es regeix l'ús de la següent pàgina web (en endavant, les "Condicions"): https://welthy.es/ 

Si us plau, llegiu atentament aquestes Condicions, Avís Legal i Política de Privacitat (col·lectivament, les "Polítiques de Protecció de Dades") abans d'utilitzar aquest lloc web. 

En utilitzar aquest lloc web vostè consent expressament estar obligat per aquestes Condicions i les nostres Polítiques de Protecció de Dades, de manera que si no està d'acord amb ells no ha d'utilitzar aquest lloc web. Si tens qualsevol dubte sobre les Condicions o polítiques de protecció de dades pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic. 

2. CONDICIONS GENERALS ENTRE WELTHY I L'USUARI:

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts del nostre lloc web de conformitat amb la Llei i les condicions generals i particulars dels serveis oferts per WELTHY en tot moment, i haurà d'abstenir-se d'utilitzar-los per:

 • Dur a terme activitats il·legals, contràries a la bona fe, als bons costums, a la moral o a l'ordre públic.
 • Dur a terme activitats que constitueixin una infracció de la normativa de propietat intel·lectual o qualsevol altra norma de l'ordre legal aplicable.
 • Reproduir, duplicar, vendre o explotar amb finalitats comercials qualsevol contingut del Lloc Web.
 • Difondre continguts de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, disculpa del terrorisme i/o que vulnerin els drets humans.

3. S'indica que el RESPONSABLE és l'empresa comercial WELTHY MEALS, S.L. facilitada amb C.I.F. B67450809, amb domicili a Passeig de Sant Gervasi, 28, 08022 Barcelona i correu electrònic admin@welthy.es a l'efecte d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la Llei. 

4. L'usuari declara que tota la informació facilitada és certa, reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de dades de caràcter personal pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia de drets digitals.

5. WELTHY es reserva el dret de retirar o rectificar l'accés al nostre lloc web, per la qual cosa no serem responsables si ocasionalment els nostres serveis no estan disponibles o només es proporciona accés per a algunes parts del nostre lloc web.

6. WELTHY és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial i ha obtingut les corresponents autoritzacions o llicències per a la seva explotació en el nom de domini, marques i signes distintius i qualsevol contingut publicat en aquest lloc web.

A través d'aquest document informem que no es transfereixen drets de propietat intel·lectual o industrial en aquest lloc web o en qualsevol dels seus elements components, que queda expressament prohibit al client la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posar a disposició, extracció, reutilització, reenviament o ús de qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d'ells, excepte en els casos en què estigui legalment permès o autoritzat pel titular dels corresponents drets.

L'Usuari ha de respectar en tot moment tots els drets de propietat intel·lectual i industrial en els continguts d'aquest lloc web. L'ús no autoritzat dels continguts d'aquest lloc web pot infringir la legislació de propietat intel·lectual o industrial i altres lleis aplicables.

Els continguts d'aquest lloc web, inclosos els dissenys, el text, les imatges i el codi font (juntament amb el "Contingut"), estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial. De cap manera el contingut podrà ser utilitzat, reproduït, copiat o transmès de cap manera sense el permís previ i explícit del titular. 

7. Qualsevol controvèrsia derivada de la interpretació o actuació en relació amb la validesa, interpretació, realització o extinció d'aquest contracte se sotmetrà a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols. No obstant això, com a consumidor, tots els drets que li concedeix la legislació vigent en aquest sentit s'apliquen a vostè.

8. L'enviament i enviament de les dades realitzades per l'usuari a través del Lloc Web o la informació que l'usuari envia, està protegida per les tècniques de seguretat electrònica més modernes. Així mateix, les dades facilitades i emmagatzemades en les nostres bases de dades també estan protegides per sistemes de seguretat que impedeixen l'accés de tercers no autoritzats. Fem els nostres millors esforços per tenir els sistemes més actualitzats per a l'eficàcia d'aquests sistemes de seguretat.

9. Els enllaços o enllaços a altres pàgines web que apareixen a WELTHY es proporcionen amb fins informatius només a l'usuari, de manera que WELTHY no es fa responsable dels productes, serveis o continguts oferts o subministrats a les pàgines de destinació situades en un altre domini.

En concret, la nostra pàgina web conté enllaços als serveis de les següents xarxes socials:

Facebook (Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, EUA), Instagam (Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, EUA. Estats Units d'Amèrica). 

El botó de la xarxa social en particular s'ha integrat a la nostra pàgina web com un enllaç.

Per obtenir més informació sobre la política de privacitat de Facebook, feu clic aquí:

https://es-es.facebook.com/privacy/explanation

Per obtenir més informació sobre la política de privacitat d'Instagram, feu clic aquí:

https://es-la.facebook.com/help/instagram/155833707900388

10. Les nostres recomanacions i/o judicis de valor sobre els serveis i/o continguts, així com l'anunci de promocions, han de ser considerades per l'usuari com a previsions de bona fe, sense tenir-les com a declaracions de fet, ni com a part de cap contracte amb l'usuari.

10. WELTHY, no serà responsable de les fallades en el funcionament del portal, així com de la interrupció, retards, lentitud, pèrdua o desconnexió en les comunicacions i transmissió de missatges. WELTHY, no garanteix ni es responsabilitza del funcionament i funcionament continu, constant i ininterromput del portal.

11. No s'ha d'utilitzar malament aquest lloc web mitjançant la introducció de virus, troians troians, cucs, bombes lògiques o qualsevol altre programa o material tecnològicament nociu o nociu. 

ampoco intentarà tenir accés no autoritzat a aquest lloc web, al servidor en el qual aquesta pàgina està allotjada o a qualsevol servidor, ordinador o base de dades relacionada amb aquest lloc web. També es compromet a no atacar aquest lloc web a través d'un atac de denegació de servei o un atac de denegació de servei distribuït.

L'incompliment de l'anterior suposarà l'alliberament d'aquestes actuacions a les autoritats competents per imposar sancions de qualsevol tipus previstes en la legislació vigent i cooperarem amb ells per conèixer la identitat de l'agressor.

No serem responsables de cap dany o pèrdua que resulti d'un atac de denegació de servei, virus o qualsevol programa o material tecnològicament nociu o nociu que pugui afectar el seu ordinador, equip informàtic, dades o materials com a conseqüència de l'ús que fa d'aquest lloc web o de la descàrrega de continguts d'aquest a la qual redirigeix.

12. DESCRIPCIÓ DE PRODUCTES I SERVEIS

WELTHY és un servei online de plats elaborats pel xef durant tota la setmana i lliurats a casa. Cada setmana s'ofereixen nous menús. Treballa amb produccions setmanals i sempre es cuina a petició, amb productes cent per cent frescos i sense conservants.

WELTHY es reserva el dret a decidir, en qualsevol moment, els productes i serveis oferts als Clients. D'aquesta manera, WELTHY podrà, en qualsevol moment, afegir nous productes i serveis als que s'ofereixen actualment. WELTHY també es reserva el dret de retirar o deixar d'oferir, en qualsevol moment i sense previ avís, qualsevol dels productes i serveis oferts.

Tot això sense perjudici que l' adquisició dels productes i serveis només podrà fer-se mitjançant la subscripció o registre de l' USUARI. El mateix Usuari crearà el seu nom d'Usuari i Contrasenya, a través dels mitjans proporcionats per WELTHY a la plataforma, els quals l'identificaran i habilitaran personalment per poder tenir accés als productes i serveis. Una vegada dins de welthy.es, i per accedir a la contractació dels diferents productes i serveis, l' Usuari haurà de seguir totes les instruccions indicades en el procés de compra, la qual cosa suposarà la lectura i acceptació de totes les condicions generals i particulars fixades en welthy.es. 

13. DISPONIBILITAT DE PRODUCTES

WELTHY garanteix la disponibilitat de tots els menús que cada setmana estiguin publicitats a la seva web. No treballem amb estoc sinó sota comanda, per la qual cosa cada producte adquirit pel client es troba disponible. WELTHY no es responsabilitza dels danys o perjudicis que puguin produir-se a l'USUARI conseqüència de fallades o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions i que ocasionin suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de welthy.es durant la prestació del mateix.

14. PROCÉS DE COMPRA

Per realitzar qualsevol compra en welthy.es, cal que el client sigui major d' edat. A més, caldrà que el client es registri en welthy.es a través d' un formulari de recollida de dades en el qual es proporcioni a WELTHY la informació necessària per a la contractació; dades que en qualsevol cas seran veraces, exactes i completes sobre la seva identitat i que el client haurà de consentir expressament mitjançant l' acceptació de la política de privacitat de WELTHY.

Els passos per fer la compra són:

 1. Seleccioni el menú, esculli el programa i seleccioni les dates a la pàgina web i premi "Afegir a la cistella" per incorporar a la cistella.
 2. Confirma la comanda. Els productes seleccionats, les unitats de cada menú amb el preu total segons els dies seleccionats, apareixen a la part dreta de la pantalla.
 3. Un cop confirmada la comanda, l'Usuari entrarà a la sortida. Heu d'accedir al compte, si encara no ho heu fet, o crear un compte nou si encara no teniu un compte. 
 4. Després dels passos anteriors, el client acabarà d'emplenar i confirmar les dades d'enviament, llegir i acceptar els termes i condicions i les polítiques de privacitat. En aquest apartat afegireu les dades de l'adreça de lliurament, si encara no les heu associat al vostre compte i decidiu si la processeu com a particular o com a empresa.
 5. En el següent punt, Dades de facturació, decidiu si la factura ha de contenir les dades anteriors o voleu que la factura s'emeti a un altre nom o empresa. 
 6. A l'apartat Detalls del lliurament, se l'informarà dels diferents dies de lliurament. Així mateix, el client triarà la franja horària en què vulgui rebre la comanda, o si vol recollir-la a la nostra botiga. També s'informarà de les despeses d'enviament.
 7. A l'apartat Detalls del lliurament també trobaràs la casella Comentaris de la teva comanda. En aquest apartat el client podrà informar Welthy de tot el que fa referència a la seva comanda i haurà de ser tingut en compte, tant a nivell alimentari com logístic.  
 8. A l'apartat Dades de pagament decidiràs la forma de pagament i emplenaràs les dades sol·licitades. A continuació, farà clic a "Confirmar Compra".
 9. En un termini màxim de 24 hores des del pagament, el client rep un correu electrònic que confirma la comanda i el desglossament de la comanda. També es recomana que el client imprimeixi i/o mantingui una còpia sobre el suport durador de les condicions de venda en fer la seva comanda, així com el bo de recepció enviat per WELTHY per correu electrònic.
 10. Durant tot el procés l'usuari podrà veure el desglossament del preu base, l'IVA i les despeses d'enviament.
 11. Les comandes només s'envien a barcelona capital, i segons el codi postal el sistema determinarà si es pot enviar o no. I també si les despeses d'enviament estan incloses o no. Per a altres àrees, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Per formalitzar el procés de compra, el Client haurà de consultar les caselles de:

 • He llegit i accepto el tractament de dades per a les finalitats descrites en la Política de Privacitat.
 • He llegit i accepto els Termes i Condicions d'Ús d'aquest lloc web. 

Enllaçant amb aquest text. En marcar aquestes caselles el Client declara expressament que ha llegit i entès totes les estipulacions del contracte, acceptant-les. El contracte es formalitzarà en el moment de la recepció de la sol·licitud per part de WELTHY.

15. DURADA, RENOVACIÓ I CANCEL·LACIÓ DEL CONTRACTE

La durada de la contractació dels serveis finalitza amb el lliurament de l'última comanda.

16. LLIURAMENT

PRODUCTES

La comanda es lliurarà a l'adreça designada pel client en el moment de la contractació d'acord amb la modalitat escollida. L'àmbit de lliurament inclou les següents àrees: Barcelona (només Barcelona).

FORMULARIS I TERMINIS DE LLIURAMENT

Els enviaments a Barcelona poden rebre la seva comanda: 

 • Dilluns entre les 18.m. 22:30 h.m.
 • Dimecres entre les 18.m. 22:30 h.m.
 • Divendres entre les 18.m. 22:30 h.m.
 • Diumenge entre les 18.m. 22:30 h.m.
 • Recollir la comanda al nostre passeig local Sant Gervasio 28, local – 08022 Barcelona entre les 18:00 i les 22:00 els dimarts, divendres i diumenges.

Tots els nostres productes es lliuren en safates termosescinades i conservant la cadena de fred.

A més, rebràs un full de comandes en el qual podràs veure la llista de plats rebuts, els eslògans de consum, els al·lèrgens de cada plat i com reciclar correctament tots els envasos. A més, podràs consultar a través del codi QR de l'etiqueta de cada safata les característiques nutricionals de cada plat i tots els seus ingredients.

17. PREUS, DESPESES I IMPOSTOS

Els preus dels productes i serveis que es recullen en welthy.es vindran expressats en Euros llevat que s' expressi el contrari.

 • Els productes tenen IVA inclòs.
 • El tipus d'IVA és del 10%.
 • Despeses d'enviament: Es descomponran amb el preu final abans de confirmar la compra. També es mostren amb antelació en el pas "Enviament/Cobrament" del procediment de pagament. 
 • No hi ha altres despeses addicionals.

Els preus dels productes poden variar en qualsevol moment. En aquest cas, el preu a aplicar serà el vigent en la data de realització de la comanda. En qualsevol cas, el cost final serà comunicat al client en el procés de compra electrònica abans de formalitzar la seva acceptació.

CP 08022 (EN ANGLÈS)BCN SORTIDA BCN
TOTALTOTAL
2 DIESLLIURE3,90 €5,90 €
5 DIESLLIURE7,90 €10,90€
7 DIESLLIURE9,90 €13,90 €
10 DIESLLIURE15,90 €20,90 €
21 DIESLLIURE29,90 €35,90 €

Els preus inclouen IVA 21%.
(Les despeses de tramesa es calcularan tenint en consideració la taula següent: BCN comprèn els següents codis postals: 08006, 08007, 08008, 08009, 08010, 08011, 08012, 08015, 08017, 08021, 08023, 08024, 08029, 08034, 08036, 08037, 08001, 08002, 08003, 08004, 08005, 08013, 08014, 08016, 08018, 08019, 08020, 08025, 08026, 08027, 08028, 08030, 08031, 08032, 08033, 08035, 08038, 08039, 08040, 08041 i 08042.
Fora de Barcelona, comprèn les zones de: L' HOSPITALET, CORNELLÀ, ESPLUGUES, SANT JUST, SANT JOAN DESPÍ, SANT FELIU DEL LLOBREGAT, SANT BOI DEL LLLOBREGAT, BADALONA, SANTA COLOMA DE GRANOLLERS, SANT ADRIÀ DEL BESOS, SANT CUGAT, GAVÀ I CASTELLDEFELS.)

18. FORMES DE PAGAMENT

La forma de pagament per fer la compra és:

 • Amb targeta de crèdit o dèbit

Pots fer el pagament immediatament a través de la passarel·la de pagament segura SSL del nostre banc. Si cal tornar o cancel·lar la comanda, l'import es reemborsarà a través de la mateixa targeta de pagament. Tant les dades personals com les bancàries estaran protegides amb totes les mesures de seguretat establertes per l'empresa d'acord amb els requisits del Reglament Europeu de Protecció de Dades i amb total confidencialitat.

 • PayPal

Podeu executar el procés de pagament a través del servei de pagament en línia PayPal. PayPal permet fer pagaments en línia a tercers. La companyia elèctrica europea de PayPal és PayPal (Europa) S.A.R.L. & Cie. S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxemburg. PayPal és un proveïdor de pagaments en línia independent de Welthy. Els pagaments es fan a través de l'anomenada PayPal. Amb aquest tipus de compte es tracta de comptes d'empresa o comptes privats virtuals. A més, hi ha la possibilitat de fer pagaments virtuals a través de targetes de crèdit, en cas de no tenir un PayPal.

Quan efectueu el pagament per PayPal, les vostres dades necessàries per al procés de pagament, incloent-hi el nom, l'adreça, l'empresa, l'adreça electrònica, el número de telèfon, es transmetran a PayPal de manera automatitzada.

Aquestes dades transmeses a PayPal al seu torn es transmeten, en determinades circumstàncies, a les agències de crèdit. L'objectiu d'aquesta transmissió és verificar la identitat i la solvència. Així mateix, PayPal també podrà transmetre les seves dades a tercers, sempre que sigui necessari per al compliment d'obligacions contractuals o si aquestes dades han de ser tractades en ser cobertes per tercers.

La base legal per al tractament de les dades és l'article 6(1)(b) del RGDP, perquè el tractament de les dades és necessari per fer el pagament per PayPal i, per tant, per a l'acompliment del contracte, així com l'article 6(1)(a) GDPR, ja que mitjançant la selecció d'aquest mètode de pagament està donant el seu consentiment a la necessària transmissió de dades personals per al tractament de la pagament a PayPal.

Vostè té la possibilitat d'oposar-se en tot moment a PayPal consentiment prestat per a l'ús de dades personals. No obstant això, tingueu en compte que aquesta oposició no afecta les dades personals que s'han de processar per al tractament de pagaments.

Pot consultar la política de privacitat de PayPal a través del següent enllaç:

19. POLÍTICA DE PROMOCIONS I DESCOMPTES

El Client té la possibilitat d'obtenir descomptes i promocions en la realització de comandes a WELTHY. Les condicions d'ús de cupons i promocions de descompte són les següents:

 • Només s'aplicarà un cupó o codi de descompte per comanda i només es podrà utilitzar una vegada per persona, llevat que s'estipuli el contrari. Els descomptes o codis no es poden utilitzar conjuntament amb cap altra oferta de Welthy.
 • Els descomptes o codis no tenen valor monetari, no es poden bescanviar per diners en efectiu ni per cap altra opció.
 • En el cas que Welthy detecti qualsevol intent de manipular el sistema o suplantar la identitat dels usuaris per dur a terme l'ús fraudulent de descomptes o codis, invalidarà immediatament la comanda, utilitzarà aquest descompte o codi i podrà cancel·lar el compte de l'usuari. Welthy es reserva el dret d'assumir les accions necessàries, en la mesura del possible, per protegir-se contra reemborsaments fraudulents o incorrectes. Així mateix, si és així, Welthy podrà sol·licitar al Client la devolució de l'import promocional indegudament obtingut.

20. GARANTIA DEL PRODUCTE

WELTHY garanteix que els plats es cuinen a petició, amb ingredients cent per cent frescos i sense additius. L'envasament es realitza en un ambient controlat per garantir una òptima conservació dels plats. Els plats cuinats es mantenen refrigerats durant tot el procés de transport i lliurament. Un cop lliurats els plats, el client ha de seguir les instruccions de conservació per mantenir el producte en bones condicions. Si el client ho desitja, pot congelar-los. A la nostra pàgina web us indiquem les recomanacions en aquest sentit. La informació sobre fallades d'emmagatzematge o mal estat del plat s'indica en el punt 23.

21. POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ I DESISTIMENT

D'acord amb la normativa, s'informa al consumidor i usuari de l'existència del dret a retirar un contracte durant un termini màxim de 14 dies naturals sense haver d'indicar el motiu i sense incórrer en cap cost, excepte els previstos en l'article 107.2 i 108 del RD1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text remès de la Llei General de Defensa dels Consumidors i Usuaris. No obstant això, en relació amb els productes comercialats el welthy.es, aquest dret de desistiment estarà subjecte a l'excepció previst a l'article 1/2007/d, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General de Defensa dels Consumidors i Usuaris.

 • L'oferta de mercaderies que poden deteriorar-se o caducar ràpidament.

Els productes que es lliuren són aliments cuinats i tenen una data de caducitat pel que està exempt del dret de retirada dels seus. És a dir, s'informa a l'usuari de l'existència d'aquest dret, però al seu torn, amb la realització de la contractació del servei accepta i consent que una vegada rebuts els plats no podran exercir el dret de desistiment que implica que no podrà tornar-los.

22. CANCEL·LACIÓ I/O MODIFICACIÓ DE LA COMANDA

El client pot cancel·lar una comanda sense cap cost, sempre que la cancel·lació es fa abans de les 20h dos dies abans de la data fixada per al lliurament. Per exemple, una comanda amb data de lliurament el divendres es pot cancel·lar sense cap cost fins a les 20h del dimecres. En aquest cas es retornaran les despeses de la comanda.

No s'acceptaran cancel·lacions fora del termini indicat. 

A més, s'acceptarà la modificació de la comanda sempre que es fa dins del termini indicat (amb 20h amb dos dies d'antelació). 

23. FACTURA EN PAPER I/O FORMAT ELECTRÒNIC

Mitjançant l'acceptació de la casella de selecció corresponent inclosa en el procés de compra, el consumidor dóna el seu consentiment exprés a l'enviament de la factura en format digital al correu electrònic facilitat. 

En tot cas podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de la factura electrònica enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic admin@welthy.es. Si l'usuari vol rebre la factura en format paper, pot sol·licitar-la a la mateixa adreça de correu electrònic (admin@welthy.es).

24. RESPONSABILITAT I EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT

El consumidor i l'usuari tenen dret a reparar el producte, a la seva substitució, a la reducció de preu o a l'extinció del contracte, tal com s'estableix en el Capítol II Del Llibre IV del Llibre II de la Llei General de Defensa dels Consumidors i Usuaris. Si el producte no s'ajusta al contracte, el consumidor podrà triar entre la reparació o substitució del producte, tant sent lliure per al consumidor, que es durà a terme en un termini raonable de temps en funció de la naturalesa dels productes i la finalitat per a la qual estan destinats. Si es completa la substitució i es lliura el producte, no s'ajusta al contracte, el consumidor podrà exigir la seva substitució, la reducció de preu o l'extinció del contracte. Comentaris específics en aquest sentit:

 • Si és per causes atribuïbles a Welthy, com ara el trencament del contenidor durant el transport, pèrdua o resta de qualsevol dels plats durant el transport o la falta de conservació d'un plat, Welthy reposarà al més aviat possible el plat defectuós o que falta en l'ordre, sempre que hi hagi disponibilitat d'ella o una altra de característiques similars i el client disposi del seu domicili a Barcelona capital. Si no es produeix cap d'aquestes situacions, es retornarà l'import de la placa.
 • Welthy no es fa responsable de l'estat del plat un cop lliurat al client, quan el client no ha seguit les recomanacions de preservació del producte en refrigeració i / o procés de congelació i descongelació indicat per Welthy a la seva pàgina web.

25. ATENCIÓ AL CLIENT I RECLAMACIONS

Per presentar qualsevol queixa o queixa a Welthy, el client s'ha de posar en contacte amb el departament d'atenció al client ja sigui al 93 000 53 56 o a través de l'adreça de correu electrònic admin@welthy.es. Per tal de tramitar les reclamacions relacionades amb les incidències a què es refereix el punt 21, demanem al client que faci fotos del plat en mal estat o l'embalatge es trenqui o defectuós i el remeti al Departament d'Atenció al Client juntament amb la reclamació escrita. D'acord amb la Resolució de Controvèrsies del Consumidor en Línia de la UE i d'acord amb l'article 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, l'informem que la Comissió Europea proporciona a tots els consumidors una plataforma de resolució de conflictes en línia disponible en el següent enllaç: http://ec.europa. eu/consumers/odr/.

26. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les presents condicions es regiran per la legislació espanyola vigent. La llengua utilitzada serà el castellà. En cas que s'ha de recórrer als Jutjats per resoldre qualsevol controvèrsia entre les parts, si l'usuari és consumidor, s'aplicaran els Jutjats i Tribunals del seu domicili. 

27. ADHESIÓ A LA CONFIANÇA EN LÍNIA

La nostra entitat està adscrita a Confianza Online (Associació sense Ànim de Lucre), inscrita en el Registre Nacional d'Associacions del Grup 1, Secció 1, número nacional 594400, CIF G85804011, Carrer La Palma 59, Bajo A, 28015 Madrid (Espanya), telèfon (+34) 91 309 13 47 i fax (+34) 91 402 83 39 (www.confianzaonline.es).

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la legislació espanyola. Així mateix, en compliment del que estableix la Llei de Resolució alternativa de conflictes, informem als consumidors que, com a entitat afiliada i en els termes del Codi Ètic, elsusuaris podran anar a Confianza Online per a la resolució alternativa de possibles conflictes (https://www.confianzaonline.es/consumidores/como-reclamar/formulario-reclamaciones/). Si es refereixen a transaccions electròniques amb els consumidors, o en la protecció de dades en relació amb aquest àmbit, les reclamacions seran resoltes pel Comitè de Mediació de confiança en línia, acreditat per a la resolució alternativa de conflictes de consumidors. Si les reclamacions es refereixen a la publicitat digital, o a la protecció de dades relacionades amb aquest àmbit, se sotmetran al Jurat de Publicitat d'AUTOCONTROL.

A més, us recordem que podeu accedir a la plataforma de resolució de conflictes en línia de la Unió Europea seguint aquest enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show".

27. Pera qualsevol suggeriment, consulta, queixa o queixa que l'usuari s'ha de posar en contacte amb WELTHY MEALS, S.L. a l'adreça postal, Passeig de Sant Gervasi, 28, 08022 Barcelona, telèfon 93 000 53 56 o pot posar-se en contacte amb el nostre DPO per comunicació electrònica a l'adreça de correu electrònic: admin@welthy.es

28. WELTHY, d'acord amb l'article 14.1 del Reglament 524/2013 de 21 de maig de 2013, sobre la resolució de conflictes de consumidors, informa als seus Usuaris que poden accedir a la pàgina de resolució de conflictes fora de judici accessible a través del següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

29. WELTHY informa a l'Usuari de l'existència de la corresponent garantia legal de conformitat per als productes comercialitats a través dels seus llocs web.

30. Les Condicions d'ús es poden modificar en qualsevol moment, de manera que heu de revisar les Condicions amb freqüència i prendre consciència dels canvis que puguem fer.